İZMİR / KONAK - Duatepe Özden-Gülbin Koca Anaokulu

Duatepe Özden-Gülbin Koca Anaokulu

TURGUTREİS MAH. 305 SOK. NO39 KARATAŞ/KONAK İZMİR
Eğitimde farklı bakış, doğru başlangıcız.
Misyon
Eğitimin, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak olduğuna inanıyoruz. Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. Mutlu kendine güvenen başarılı sağlıklı, paylaşmayı bilen sorun çözebilen karar verebilen öğrenmeyi bilen sorumluluk , hoşgörü yardımlaşma-dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte onlar için kullanmak amacımızdır. Özel çocukları değil, özel çocuklar yetiştirmek için çalışıyoruz.
BEYAZ BAYRAK BESLENME DOSTU OKUL YEŞİL BAYRAK(EKO OKUL)
Öğretim Şekli :İKİLİ
DOĞALGAZ
Ulaşım
KONAK MERKEZDEN KALKAN TÜM OTOBÜSLER OKULUMUZA YAKIN DURMAKTADIR.TARİHİ ASANSÖR SOKAĞI CUMHURİYET EĞİTİM MÜZESİ KARŞISINDA YER AMLAKTADIR.
KONAK MERKEZE 2 DURAK UZAKLIKTADIR.
Proje Çalışmaları
Doğa Öğretmenim Eğlenerek Öğrenirim Projesi Doğa Bitmez Materyalim Doğal Olarak Öğrenirim Projesi Sağlıklı Beslenelim Hareket Edelim Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuzda 2011-2013 yılları arasında İsveçve Slovakya ile “Teaching Art to Pre-schoolers Throught Montessori Method” isimli Commenius Projesi yürütülmüştür.